Shylla Rose: Adakah anda "Shopaholic"

Apr 10, 2013

Adakah anda "Shopaholic"


Ok cikgu nak tnye... sape kt sini yg suka bershopping??? Angkat tangan...
*hehee, propa je lebih!!!*

Ok gugurlz sume... spe kt sini yg suke shopping?? adekah tahap kesukaan ke"shopping"an korg tu dh tahap addict??? adekah dh dikategorikan shopaholic??

Kalau yg suke bershopping tu normal la kan... aku pon suke shopping... nak2 online... siap ade maybank2u and cimb clicks... Gigih register mendaalah ni semate2 nk online shopping!!! Haiya... manyak susah wooo.... Lagi la senang duit kuar... Duit keluar ibarat air yg mengalir... =_='
Huhuuu, bahaya la sifat shopaholic nih... aku pon mcm dh nk kne wabak shopaholic... huhuuuu...
 
So, Ape ciri-ciri shopaholic?? Jom kite check diri masing2...

1. Pantang nampak keluaran baru... mesti nak beli... smpai terbawak2 dalam solat... =..=' 
2. Tak kisah harga, mahal ke murah ke... asal minat terus nk beli...
3. Beli tanpa berfikir panjang... pk nak up to date je... gigih kaw!!!
4. Tak suka pakai baju berulang-ulang...
4. Tak kenal erti puas...
5. Sentiasa rasa tak cukup dgn barang yg dh ade... biasanye baju la kan...
6. Lu pikir la sendiri... heheh :D



Tu je la... nnt kite pk cara nk kikis sifat shopaholic pulaks... 
papaiii!!!

p/s : sy hampir2 shopaholic... anda bagaimana???


4 comments:

  1. Semua yg listed sama macam akak la..Oh No! *tepuk dahi..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, shylla pon mcm listed tu jgk...=_='

      Delete
  2. hihi.nasib kebanyakkan xde dlm list.sikit2 ada la.haha

    ReplyDelete
  3. Kalau ada nk tambah point blh je... Hee~

    ReplyDelete

Shylla Rose . Designed by MaiGraphicDesign